AINESOSAT
2 purkkia salsakastiketta (medium)
1-2 purkkia juustodippiä
1 pussi nachoja (kaksi pussia, jos ne ovat pieniä)
2,5 dl soijarouhetta
1 lihaliemikuutio (Fondue Chef)
n. 4,5 dl vettä
Mittaa soijarouheet paistinpannulle ja kaada vesi joukkoon. Lisää lihaliemikuutio ja anna sörsselin turvota pienellä lämmöllä hetki. Kaada joukkoon salsakastikkeet ja sekoita hyvin. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Murskaa nachot sen kokoisiksi kuin haluat, ja levitä niistä ohut pohja astian pohjalle. Laita kerros soijarouhesalsakastikeasiaa ja päällystä kerros juustodipillä. Laita päälle jälleen kerros nachoja ja tämän päälle soijarouhesalsakastikeasiaa ja juustodippiä. Toista tätä niin kauan kunnes raaka-aineet loppuvat tai astian koko tulee vastaan - laita nachokerros viimeiseksi. Laita ruoka uuniin noin 10-20 min oman maun mukaan.
Ota pois uunista, anna jäähtyä ja nauti esimerkiksi fetan kanssa tai sellaisenaan. Helppoa ja hyvää!
0 Comments:
Lähetä kommentti